Waktu kejadian usiaku 26 tahun telah berkahwin, aku berkerja di Kuala Lumpur. Masa tu aku bercuti balik kampong, mak tiri ku di Alor Star. Mak tiriku mempunyai anak perempuan usia 16 tahun, adik tiri akulah jadinya. Adik tiri ku berketurunan siam, sebab mak tiri ku...

Sekitar 5 tahun yang lalu istri saya meninggal dalam kecelakaan mobil dan beberapa tahun yang lalu saya mulai berkencan dan baru saja menikah kembali. Saya menikah dengan seorang ibu berusia 30 tahun, Kim, yang memiliki seorang anak ketika dia berusia 16 tahun tetapi tidak pernah...

Pagi itu aku singgah di rumah adik iparku, Man. Bila ku sampai di rumah Man, kereta Man tak ada. Aku bunyikan hon keretaku. maka keluarlah birasku, Linda dengan t- shirt dan kain batik dari rumahnya mendapatkan aku. "Man mana?" tanyaku. "Dia pergi bandar. Abang Awang nak jumpa...

Aku nak cerita tentang kisah lama zaman aku student, aku pernah mengadakan hubungan sex dengan kawan sekolah menengah aku. nama dia sueraya hani dan dia juga jiran dikawasan rumah aku. Masa tu kami sama-sama masih belajar di uni dia di utara buat famasi dan aku di...

Namaku Zara. Seorang janda anak dua. Berusia 50 tahun. Anakku dah besar berusia 25 tahun dan 20 tahun. Aku tinggal di rumahku dengan anak lelaki yang bongsu. Manakala anak sulung, perempuan sudah berumah tangga bekerja di Kuala Lumpur. Aku sudah lima tahun menjanda. Suaminya nikah lain...

Deanne dan Brent telah menikah selama lima belas tahun dengan tiga anak. Meskipun Deanne mempertahankan bingkai lima kakinya dalam kondisi sangat baik dan payudara 36C-nya masih kuat, hanya 32 kehidupan seks mereka yang mulai rutin dan membosankan. Deanne dan Brent memutuskan bahwa mereka akan melakukan petualangan...

Rumah pertanian tua itu duduk di atas bukit yang terpencil dari jalan terdekat sekitar setengah mil jauhnya. Jalan tanah berliku tua dipenuhi dengan pohon ek dewasa yang ditanam lebih dari seratus lima puluh tahun yang lalu. Sudah lama bertani dan sekarang rumah George dan istrinya,...

Aku ada seorang girlfriend bernama Fairus. Dia adalah janda anak tujuh seusia dengan usia isteriku, 46 tahun. Aku amat sayangi dia. Apa saja kemahuannya kuturuti. Aku mengenalinya melalui seorang kawan, Ani yang juga bossnya. Ani adalah tuan punya taska manakala fairus adalah guru bahasa Inggeris. ketika...

Saya selalu berbicara dengan istri saya tentang menambahkan pria lain ke dalam hubungan kami. Saya biasanya berbicara tentang hal itu ketika saya memukul-mukul vaginanya mengatakan betapa bagusnya baginya untuk memiliki penis baru di vagina yang ketat. Dia mengatakan akan sangat menyenangkan memiliki pria lain menginginkan...

Perkenalan aku dengan sugar-mommy aku ni secara kebetulan sahaja. Kisah ni berlaku pada tahun 1991 dahulu dan masa tu umur aku baru 19 tahun. Okay, waktu tu aku tengah tunggu makwe aku di opposite ibu pejabat BBMB (sekarang BBCB) danwaktu tu pulak hujan punyalah lebat membuatkan...

Liburan tahun lalu dimulai seperti yang lainnya. Susan, istri saya dan saya memutuskan untuk berlibur ke Jamaika. Menikah selama 9 tahun, kami mencari semacam petualangan. Seks itu cukup lurus, itu tidak berayun. Susan baru-baru ini mengarahkan kami pada film-film yang di-x-rating untuk membumbui segala sesuatunya....

Aku melihat jam di tangan ku. Masih awal lagi rupanya. Ada kira-kira setengah jam lagi sebelum waktu pejabat habis. Siang tadi kakak ipar ku menelefon meminta aku datang ke rumahnya selepas kelas. Aku tertanya-tanya juga kerana selalunya hanya abang saja yang menelefon bertanyakan sesuatu atau meminta...

Itu dimulai sebagai catatan yang tiba pada hari Senin. Steve akan datang selama beberapa hari. Dia menerima undangan terbuka yang ditawarkan oleh suami saya terakhir kali kami melihatnya. Suamiku, David, dan aku menyukai Steve tetapi dia cenderung minum sedikit banyak untuk seleraku. David dan saya...