Barulah kulihat pada pukul setengah satu pagi, tubuh lelaki itu bergetar hebat diatas tubuh korbannya yang pingsan untuk sekian lamanya dan tanpa sepengetahuan gadis muda belia nan cantik ini, bajingan ini memuntahkan segenap akhir puncak dari nafsunya yang meledak-ledak kedalam tubuhnya. Paha yang terbuka membentuk...

Pembaca tentu masih ingat ceritaku tentang Anna yang berjudul "Aku Jadi Ketagihan" beberapa saat yang lalu. Kali ini aku diminta salah satu pembacaku untuk menuliskan pengalamannya yang ia kisahkan melalui e-mail dan SMS. Nah beginilah kisah selengkapnya yang merupakan petualangan penutur setelah "Sebuah Kesalahan" yang...

Bercinta dengan Tante Linda Namaku Ade, umurku waktu itu sekitar 19 tahun, aku kini kuliah di Amerika. Kebetulan aku kost di salah satu kenalan Oom aku di sana yang bernama Tante Linda. Wuih, dia itu orangnya baik benar kepadaku. Kebetulan dia seorang istri simpanan bule...

Aku mendapat kerja sementara sebagai guru sandaran. Aku mengajar matematik di sebuah sekolah rendah. Di sekolah, aku meminati seorang guru yang mengajar subjek bahasa melayu. Kalsom namanya dan dia berumur dalam lingkungan 42 ketika itu. Suaminya promoter dan pemandu van rokok. Mempunyai 2 orang anak....

Nama I Evelyn Tan, umur 25 dan dah kahwin. Pengalaman seks I bermula pada usia 19 dan sama ada you all percaya atau tak, dengan orang religious – maksud I, paderi! I datang dari sebuah keluarga yg kuat berpegang pada ajaran Roman Katholik. Yg bukan...

Masa kat kolej, aku ada sorang member yang agak poyo, tapi bleh la kawan ngan dia. Satu hari dia cite kat aku dia ada sorang cousin comel, dan social. Member aku cakap dia macam boleh makan pasal banyak dah dia dengar cite orang kg pasal...

Kat sek aku ader sorang awek tuuu Badah dier pehhhhhhh Satu ari tuuu aku dpt la ber kenalan ngan dier Nama dier S. Die duduk ngan nenek dier. Die baru pindah kat sini. Dier cakap die kena buang sek kat nogeri N. Itu yg dier...

Sebagai pasangan suami istri muda yang baru setahun berumah tangga, kehidupan keluarga kami berjalan dengan tenang, apa adanya dan tanpa masalah. Saya, sebut saja Ratna (23), seorang sarjana ilmu pemerintahan. Usai tamat kuliah, saya bekerja pada kantor pemerintah daerah di Solo. Kulit tubuh saya putih bersih,...

Nama saya Diana. Saya sedang bingung sekali saat ini. Saya tidak tahu harus berbuat apa. Karenanya saya akan mencoba menceritakan sedikit pengalaman hidup saya yang baru saya hadapi baru-baru ini. Saya berumur 27 tahun. Saya sudah berkeluarga dan sudah mempunyai anak satu. Saya menikah dengan seorang...

Dulu aku ada jatuh cinta dengan sorang awek ni, sayang gile dekat dia. Aku refer nama dia kat sini as LIN. One thing, dia ni suka pulak kat mamat lain ni, ZAM namanya. So, melepas la aku. Zam ni memang la lagi hensem dari aku,...

Cerita ini muncul karena ulah SPG sombong yang menjaga pameran otomotif di salah satu plaza di kotaku. Pada waktu itu aku dan teman-temanku (berempat) sedang jalan-jalan ke plaza itu, lalu kami melihat ada pameran mobil di sana. Iseng-iseng aku dan teman-teman melihat mobil-mobil yang memang...

Sebenarnya saya malas melakukan medical check up ini. Pasti lagi-lagi cuma cek darah, air seni, dan kotoran saja. Kemudian diperiksa oleh dokter memakai stetoskop untuk menyakinkan bahwa saya terkena penyakit atau tidak. Itu saja menurut saya, tidak ada yang lain. Dokter yang akan memeriksa saya...

Cerita panas, Namaku Roy Dian Putra, aku pertama kali bercerita tentang cerita dewasa ini, usiaku 18 tahun, dan saat ini tercatat sebagai mahasiswa sebuah Universitas Swasta terkenal di Jakarta. Inilah cerita dewasa panas yang paling seru. Berasal dari keluarga yang broken home, kedua orangtua kandungku bercerai...

Mula mula gue ingin memperkenalkan diri. Nama gue Daron. Gue ada kesempatan belajar di Malaysia karena ayah gue bekerja di sana. Ketika itu gue berumur 15-16 kira-kira kelas 1 SMA. Pertama kali masuk skolah ada upacara bendera. Waktu lagi kenalan ama temen-temen baru ada cewe'...